Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

image01

Γ. Μαργαρίτης Sensei

Ο Γ. Μαργαρίτης Sensei γεννήθηκε στην Καστανέα Ιωαννίνων και είναι απόφοιτος της ΑΣΚΤ Αθήνας. (Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών).

Από το 1989 έως το 1995 ασκήθηκε στο Tai chi chuan – pushing hands – chi gung, ανήκοντας στον κύκλο του Master Tiu Bunang. Παράλληλα με την καθοδήγηση του Δημήτρη Πιτιανούδη ασκούνταν στο Wu Tai chi υπό την επίβλεψη του Master Kumar Frantzis.

Από το 1995 έγινε μέλος στο Aikido Αθηνών και ασκείται με τους Janet Clift Sensei (6o Dan Aikikai) και Eamonn Devlin Sensei (5o Dan Aikikai).

Έχει παρακολουθήσει πλήθος Σεμιναρίων στην Ελλάδα (Yokota sensei, Sugawara Sensei, Kobayashi sensei, Mori Sensei, John Stevens Sensei κλπ) καθώς και στο εξωτερικό (Chiba Sensei, Fujimoto Sensei, Osawa Sensei, κλπ).

Την Άνοιξη του 2009 πραγματοποίησε ταξίδι στο Τόκυο της Ιαπωνίας όπου ασκήθηκε εντατικά στο Hombu Dojo κέντρο του Παγκόσμιου Aikikai Foundation με τους σημαντικότερους shihan όπως :Watanabe sensei, Endo Sensei, Yasuno Sensei, Seki Sensei, Miyamoto Sensei.

 

Από το 2005 ανήκει στην ομάδα δασκάλων του Aikido Αθηνών και του Aikikai Ελλάδος. Το 2009 ίδρυσε το τμήμα Aikido στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο όπου και δίδασκε παράλληλα με το Aikido Νοτίων Προαστίων.

Τον Οκτώβριο του 2016 συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο-Σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Aikido (IAF) στο Takasaki της Ιαπωνίας όπου συμμετείχε σε επίδειξη μαζί με την Janet Clift Sensei.

Σήμερα κατέχει το 5ο Dan, τον τίτλο του Shidoin και διδάσκει σε Σεμινάρια στο Ναύπλιο στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα και στη Σύρο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του καλώντας στο 697 477 0989, ή μέσω Facebook