ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

image01

Τι είναι;

Το Aikido είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη, μια μέθοδος σωματικής άσκησης με σκοπό τη συνολική βελτίωση σώματος και πνεύματος.

Χαρακτηριστικά

Το Aikido ανήκει στις τέχνες του budo, που σημαίνει Δρόμος της Πάλης. Δηλαδή Πάλη με τις εσωτερικές μας αντιφάσεις, αδυναμίες και φοβίες. Η εξάσκηση ειναι μη ανταγωνιστική και βασίζεται όχι στην σύγκρουση, αλλά στη ροή. Αυτό σημαίνει εναρμόνιση με την επίθεση του αντιπάλου και ακύρωση της.
Το Aikido βασίζεται σε ρίψεις και ακινητοποιήσεις οι οποίες εκμεταλλεύονται το βάρος και την κίνηση του επιτιθέμενου. Έχει καθαρά αμυντικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλους, άσχετα από ηλικία, φύλο και σωματότυπο.

Δοκίμασέ το

Ο πρώτος μήνας είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς ανάγκη εγγραφής, με μια απλή φόρμα γυμναστικής. Η εξάσκηση μας γίνεται πέντε φορές την εβδομαδα (Δείτε το πρόγραμμά μας) στην Αίθουσα 12 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε μπορείτε ελεύθερα να παρακολουθήσετε και να μιλήσετε με τον Δάσκαλο Γιώργο Μαργαρίτη (4o Dan Aikikai) και τη Δασκάλα Μαρία Δημητριάδη (3ο Dan Aikikai)

Για οποιαδήπτε ερώτηση μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Μαργαρίτη τηλεφωνικά, καλώντας στο 697 477 0989